23/05/2014 Exposició a Sant Pere de Riudebitlles.

El Divendres 23 de maig tindrà lloc la inauguració de l'exposició ARDHARA Sant Pere de Riudebitlles. A les 20h s'iniciarà el recorregut, a l'Espai Satan c/ Nou. L'exposició es pot visitar seguint l'itinerari per diferents espais del Barri Vell: Cal Carboner, Cal Romeu,HD Riudebitlles, Les màquines de Cal Ròmul, i finalitza al Casal dels Marquesos de Lió.
 
La singularitat d'aquesta exposició és que després de 27 anys de crear-se l'Ardhara, un esdeveniment que va reunir professionals de les arts plàstiques i visuals de diferents municipis del Garraf i el Penedès amb l’objectiu de mostrar de manera conjunta l’art emergent del moment, podem tornar a gaudir-lo avui, ja que un grup dels artistes que van participar aleshores en la mostra i que segueixen vinculats a l’art avui en dia, han decidit reactivar el projecte i han posat en marxa una nova mostra artística amb l’objectiu de dinamitzar creacions artístiques al territori.
 
Del 23 de maig al 21 de juny, es podrà visitar l'exposició ARDHARA amb obra actual dels següents artistes: Joan Tuset pintura) Pere Casanovas (pintura), Dolors Escotè (esmalt), Jocelyne Marmottan Raventós (pintura), Joaquim Milà (pintura i joieria), Joan Nadal (pintura) , Camil•la Pérez Salvà (ceràmica), Teresa Pla (escultura), David Ribas (pintura), Mercè Rius Font (ceràmica), August Rosell (pintura), i Núria Serra (pintura).
 
Les obres presenten una amalgama d’estils i tècniques, que aborden una gran varietat de temes. Una mostra singular que permet aproximar-se a les creacions dels artistes més propers al territori.


 

 


       


 
 
17/05/2013 JardiArt al Museu Romàntis de Vilanova i la Geltrù.

JardiArt és una experiència artística i visual en la qual participo juntament amb un grup d'artistes del Penedès.L'exposició es podrà veure als jardins del Museu Romàntic Can Papiol de Vilanova i la Geltrú, entre les obres es pot veure una de les meves ultimes escultures, El pensador.
L'exposició s'inaugura el dia 16 maig i romandrà oberta fins al 29 setembre 2013.
 30/11/2012  Ardhara,article al Diari de Vilanova

link - per veure l'article.


25/01/2013  El Diari Maresme entrevista a Joan Tuset.

link - per veure l'article.


ardhara 04/05/2012  ARDHARA 2012

Aquest 2012 es compleixen 25 anys de la primera Exposició itinerant de l'Ardhara, en la qual vaig ser   

seleccionat juntament amb altres 19 artistes del Penedès.

l'Exposició va ser organitzada pels Ajuntaments de Sant Sadurní, el Vendrell, Vilafranca del     Penedès,Vilanova i la Geltrú,i amb Col.laboració dels Ajuntaments d'Albinyana, l'Arboç, Banyeres, Bellvei, la Bisbal, Calafell, Cubelles, Cunit, Gelida, Sant Jaume dels Domenys, la Juncosa del Montmell, Santa Margarida i els Monjos, Olèrdola i Santa Oliva

Per aquest motiu hem creat l'Associació d'Artistes Plàstics i Visuals del Penedès.Amb la finalitat de promoure les arts plàstiques i visuals al Penedès-Garraf, i augmentar la vitalitat artística del nostre territori.

El mes de Juny començarà una mostra itinerant, amb 12 dels artistes que vam formar part fa 25 anys de l'Ardhara, i seguim plenament actius artísticament, seguint trajectòries i tècniques diferents, i disposats a mostrar el nostre treball.

L'exposició serà itinerant i recorrerà diverses ciutats i pobles de Catalunya, començant a   Vilafranca,Sitges,El Vendrell, Sant Sadurní, Gelida,Vilanova ... i seguirá el 2013 fins a Tarragona, Barcelona i altres ciutats.

 

link - Video Ardhara 2012